De voordelen van een rond boxkleed

Je ziet steeds vaker een ronde box terug als variant op de hoekige box. Bij een ronde box hoort een rond boxkleed natuurlijk. De ronde modellen zijn steeds meer in trek. Niet alleen omdat het een speels effect heeft in een ruimte. De ronde exemplaren geven je kind een heerlijke plek om te liggen en naar hartenlust te kunnen rollen zonder tegen de hoeken aan te stoten. Zo kan je kindje naar hartenlust de wereld ontdekken en zijn/haar motoriek oefenen. In dit artikel zetten we de voordelen van de ronde kleden voor je op een rijtje. Want een rond kleed is niet alleen in de box handig. Je kunt het voor veel meer dingen gebruiken.

Een echte eyecatcher in de kamer

Een rond boxkleed is niet alleen handig als accessoire voor een ronde box. Ook als je je kind de kamer wilt laten ontdekken dan is een rond kleed heel handig. Laat je kindje maar lekker rollen op het kleed. En als je kindje er niet op ligt is het een mooie eyecatcher in de woonkamer. Als je kiest voor een kleur die past bij je interieur is het een mooie aanvulling voor je meubilair. Let er wel op dat je huisdieren niet op het kleed gaan liggen als je die hebt, want dan ligt je baby in de beestenharen.

Rond boxkleed is handig om mee te nemen

Een rond boxkleed is handig om mee te nemen als je met je kleintje op pad gaat. Je rolt het zo op en kunt je baby waar je ook bent comfortabel laten liggen en spelen. Of je nu op bezoek gaat bij vrienden of lekker gaat picknicken in het park. Een rond model komt altijd van pas. Wil je niet steeds het kleed uit de box meenemen? Neem dan gewoon een tweede kleed erbij. Dat is ook handig als je het model dat in de box ligt wilt wassen. Dan heb je altijd een exemplaar dat klaar is voor gebruik.

Heerlijk zacht en comfortabel

Als je kiest voor een extra dik rond boxkleed maak je het feest voor je kleintje helemaal compleet. Met een extra dikke voering ligt je kleine prins of prinses prinsheerlijk. Of je het kleed nu op de grond legt of buiten in het park. Je baby heeft geen last van een koude of hobbelige ondergrond. En geen zorgen, een extra dik kleed neem je nog steeds makkelijk mee, want het is gewoon op te rollen. En je rolt het makkelijk weer uit op de plek waar je je kleintje wil laten liggen.

 

Bekijk direct het aanbod van Baby’s Only | voor baby en babykamer

 

Optisch meer ruimte met rond boxkleed

Met een ronde box en een rond boxkleed lijkt je box een stuk kleiner in de kamer. Dat is zeker als je een kleinere woonkamer hebt heel handig. Verder ziet een ronde box er speels uit en is het voor je kleintje een veilige plek om de wereld te ontdekken en te rusten. Met een heerlijk dik rond kleed heb je ook geen extra box ondergrond meer nodig. Dat scheelt weer een investering die je kunt besteden aan andere babyspullen.