3 ideeën voor een cadeau voor een zwangere

Is er binnenkort een vriendin van je jarig en is ze zwanger? Dan zijn er heel veel leuke cadeaus die je kunt geven. Heb je geen idee wat je moet geven? Lees dan snel verder.

Geef babykleding cadeau

Een moeder kan nooit genoeg babykleding hebben. Een pasgeboren baby moet namelijk maar liefst 15 tot 20 keer per dag verschoond worden. Dit betekent dat ook regelmatig de babykleding moet worden vervangen. Daarom is het handig om veel babykleding te hebben. Kies het liefst babykleding in verschillende soorten maten. Een baby groeit namelijk heel snel. Voordat je het weet heeft de baby alweer een nieuwe maatkleding nodig. Zorg dat je goed weet wat je vriendin leuk vindt qua babykleding. Voed je vriendin de baby genderneutraal op? Kies dan voor neutrale kleuren, zoals groen en grijs. 

Geef een ervaring cadeau

Spullen zijn leuk om cadeau te geven, maar een ervaring onthoud je voor altijd. Er zijn verschillende ervaringen die je cadeau kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwangerschaps- of newborn fotoshoot? Hierdoor laat je een belangrijke herinnering vastleggen. Ook leuk is om samen een gipsafdruk te maken van de buik. Of geef een gipsset cadeau om een afdruk van de handjes van de baby te maken. Zijn jullie erg goede vriendinnen? Dan kan je ook een pretecho cadeau geven. Je kunt dan zelf meegaan of het cadeau geven voor je vriendin en haar partner. Andere leuke cadeaus zijn bijvoorbeeld een cursus voor zwangere. Zo weet je zeker dat je vriendin goed voorbereid is op de nieuwe fase in haar leven!

Cadeaus met een groter budget

Heb je een groter budget? Dan kan je kiezen voor grotere cadeaus, zoals een 

maxi cosi autostoel, een kinderwagen, een wipstoel of een box. Dit zijn spullen waar je vriendin je erg dankbaar voor zal zijn. Bij dit soort cadeaus is het wel aan te bevelen om samen met je vriendin het uit te zoeken. Zo weet je zeker dat het naar haar smaak is. Anders loop je de kans dat je iets koopt dat ze niet zo leuk vindt, maar waar ze wel vaak naar moet kijken. Ben je van plan om een autostoel aan te schaffen? Controleer dan goed of de autostoel past in de auto van je vriendin.

Wil je liever dat je vriendin zelf iets kan kiezen? Geef dan een cadeaubon voor een babywinkel. Dan weet je zeker dat ze blij is met het cadeau.